Tudnivalók a jelentkezésről

A jelentkezés és a részvétel feltételei

Jelentkezni az aktuális tanfolyamot meghirdető oldalon található on-line űrlap beküldésével lehet. A jelentkezés beérkezéséről a rendszer egy visszaigazoló emailt küld a beküldő email címére. A jelentkezési határidő után beérkező jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. Tanfolyamainkat legalább 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A tanfolyami helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Minimális létszám alatt tanfolyam nem indul.

A tanfolyamon az vehet részt, aki a befizetési határidőig a tanfolyami díjat befizeti, és a befizetést a befizetési csekk, az átutalási megbízás vagy bankszámlakivonat bemutatásával igazolja.
A tanfolyamon való részvétel lemondása a jelentkezési határidőig lehetséges. Ha a hallgató a jelentkezési határidőig nem mondja le a tanfolyami részvételt, akkor a teljes részvételi díjat meg kell fizetnie.Személycsere a tanfolyam első napja előtt bármikor lehetséges.

Amennyiben az Egyesület mondja le, illetve ütemezi át tanfolyamát, a hallgatók egy későbbi időpontban megtartott tanfolyamon vehetnek részt.

FIGYELEM! A tanfolyam költségeit a résztvevők saját forrásból magánszemélyként, saját nevükön fizethetik be, vagy munkáltatójuk (munkáltatójuk alapítványa), vagy az önkormányzat támogatásával.
Tápszer, cumi- és cumisüveggyártóktól érkező befizetéseket nem áll módunkban elfogadni.

Ha Ön érdeklődik valamelyik tanfolyamunk iránt, kérjük, töltse ki az adott tanfolyamot ismertető oldalon az űrlapot! Az űrlap az igényfelmérést szolgálja, kitöltése nem minősül jelentkezésnek. Megfelelő számú érdeklődő esetén a tanfolyamot megszervezzük, amelynek időpontjáról és helyszínéről Önt emailben vagy telefonon értesítjük. A tanfolyamra való jelentkezését akkor tekintjük érvényesnek, ha kitöltött jelentkezési lapját címünkre elküldi.

AKTUÁLIS TANFOLYAMAINK