Aktuális tanfolyamaink

Korszerű szoptatási ismeretek (KSZI) I. 40 órás tanfolyam – online

Időpontja: 2023. március 20-21-22; 27-28.
Helyszín: online tanfolyam, zoom program használatával
Jelentkezési határidő: 2023.03.15.
Lemondási határidő: 2023.03.03. (ezek után nem áll módunk visszafizetni a tanfolyam díját).
Tanfolyam díja: 55 000,- Ft / fő (SZME tagoknak: 50 000,- Ft / fő)
Jelentkezés és további információ: elnokseg@szoptatasert.hu

A tanfolyam egészségügyi szakdolgozók számára akkreditált, 19 pontot igényelhetnek érte.

A tanfolyam minimum 20 jelentkező esetén indul.

A jelentkezést követően számlát küldünk a regisztráció során megadott email címre. A jelentkezés a számla kiegyenlítésével válik érvényessé. A befizetés átutalással történik a Szoptatásért Magyar Egyesület számlájára (OTP 1170 2036-2062 7267). Az utalásnál kérjük, hogy mindenképpen tüntessék fel a közleményben a résztvevő nevét és a kiállított számla sorszámát.

Bővebb információ a tanfolyamról: Korszerű szoptatási ismeretek I. – 40 órás tanfolyam

Laktációs Szaktanácsadó Szakirányú Továbbképzési Szak

A Laktációs szaktanácsadó szakirányú továbbképzés hazai és nemzetközi végzettséget ad egyszerre. A képzést a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar Mentálhigiéné Intézete,Szoptatásért Magyar Egyesülettel együttműködésben hirdeti meg. A képzés célja szülészeti és gyermekegészségügyi területen dolgozó orvosok, védőnők, szülésznők, gyermekszakápolók, humán segítő foglalkozású szakemberek speciális továbbképzése a laktációval, anyatejes táplálással kapcsolatos bármilyen probléma magas szintű ellátására.

JELENTKEZÉS A KÉPZÉSRE

A jelentkezést követően online számlát küldünk a jelentkezéskor megjelölt email címre. A jelentkezés a számla befizetésével válik érvényessé, mely a számlán megjelölt részletek alapján átutalással lehetséges.

A Szoptatásért Magyar Egyesület megalakulása óta egyik legfontosabb feladatának tekinti az egészségügyi dolgozók humán laktáció területén történő továbbképzését. Közel húsz éve igyekszünk változatos tanfolyam kínálattal elérni az egészségügyi szakembereket, hogy segítséget nyújtsunk számukra a korszerű szoptatási ismeretek elsajátításában.

Tanfolyamainkon eddig több százan vettek részt, köztük védőnők, szülésznők, csecsemőápolónők, dietetikusok, orvosok, gyógyszerészek, szoptatási szaktanácsadói vizsgára készülők, baba-mama csoport vezetők, dúlák és érdeklődő édesanyák.Oldalainkon részletesen olvashat tanfolyamainkról és megtalálja az aktuális tanfolyamainkra vonatkozó információkat is.