A pályázaton keresztüli jelentkezést lezártuk. Köszönettel vettük az intézmények jelentkezését. A tanfolyamok szervezése folyamatban. Kérjük, kövessék honlapunkat!

 

„Családbarát Szülészet” pályázati program intézmények részére

A „Családbarát Szülészet” pályázati program (CSSZP) által finanszírozott képzések listáján szerepelnek a Szoptatásért Magyar Egyesület alábbi képzései:

A pályázat a képzést 100%-ban támogatja.

Mind a négy, meghirdetett képzés esetén van lehetőség kihelyezett képzést kérni, amennyiben a megrendelő intézmény ezt preferálja. A “Tanfolyam a Bababarát cím elnyeréséhez” képzés esetén kizárólag kihelyezett képzésre van lehetőség.

 

A jelentkezés feltételei a „Családbarát Szülészet” pályázati programon keresztül:

A családbarát kormányzati intézkedésekről szóló 1098/2018. (III.19.) Kormányhatározat alapján a „Családbarát Szülészet” pályázati program jelen felhívása keretében pályázó lehet az a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató, amely szülészeti, újszülött és/vagy PIC fekvőbeteg szakellátást nyújt a családbarát, családközpontú szülészeti, újszülött valamint koraszülött intenzív ellátást szolgáló fejlesztési igényeinek támogatása céljából.

A pályázat kiírása az Állami Egészségügyi Ellátó Központ honlapján található:

https://www.aeek.hu/-/csaladbarat-szuleszet-palyazati-program-csbsz-2019

 

Jelentkezés módja

A képzésre a JELENTKEZÉSI LAP pontos kitöltésével a fent megjelölt intézmények jelentkeztethetik munkatársaikat a CSSZP keretén belül. Magánszemély jelentkezése a pályázat keretein belül nem lehetséges.

A pályázat lehetőséget ad arra, hogy az intézmények munkatársaikat a már meghirdetett illetve majd a jelentkezők számától függően meghirdetésre kerülő képzésekre delegálják (kivétel ez alól a Bababarát képzés). A másik lehetőség, hogy ún. kihelyezett képzést kér az intézmény, mely során saját helyszínen tartja meg az Egyesület a meghirdetett képzések közül azt, amelyikre az adott intézmény pályázott.

Mind a négy, meghirdetett képzés esetén van lehetőség kihelyezett képzést kérni, amennyiben a megrendelő intézmény ezt preferálja. A “Tanfolyam a Bababarát cím elnyeréséhez” képzés esetén kizárólag kihelyezett képzésre van lehetőség.

Amennyiben kihelyezett képzést kérnek, jelentkezzenek az oktatas@szoptatasert.hu emailcímen, az adatok pontosítása miatt. Kihelyezett tanfolyam esetén a minimum létszám: 20 fő / tanfolyam. Ez a kitétel a “Tanfolyam a Bababarát cím elnyeréséhez” kurzus esetén nem érvényes.

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével válik érvényessé. Van lehetőség csoportos jelentkezésre: a delegált dolgozó rubrikánál kérem írják be, hogy milyen szakdolgozó és hány fő jelentkezik az adott tanfolyamra (például: szülésznő 5 fő, gyermekorvos 1 fő stb.)

A tanfolyamok díja itt található.

Előzetes jelentkezéseket is elfogadunk a még meg nem hirdetett tanfolyamokra 2020. évre. Az időpontokat rugalmasan, a jelentkezők számától függően hirdetjük meg.

A tanfolyam akkor válik érvényessé, pontigazolás akkor állítható ki, ha a regisztráció során jelentkezett személy a tanfolyam egészén részt vesz, egymás helyettesítése a tanfolyamon nem lehetséges.

Határidő: A pályázat 2019. november 25-én 16:00-kor zárul, a pályázat keretein belül eddig fogadjuk a jelentkezéseket.

Természetesen a határidő letelte után a pályázaton kívüli jelentkezőket is szeretettel várjuk a meghirdetett tanfolyamainkra.