Jelentkezési lap a 40 órás tanfolyamra

Kérjük, hogy amennyiben szeretne részt venni a tanfolyamon, töltse ki az alábbi űrlapot! Adatai beírása után kattintson a “Beküldés” gombra!

Amennyiben hiányosan tölti ki az adatokat, a pontigazolást nem tudjuk kiállítani!

Ha a jelentkezés sikeres volt, a rendszer egy visszaigazoló levelet küld az Ön megadott e-mail címére. Ha nem kapott ilyen üzenetet, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az oktatás szervezőjével az oktatas@szoptatasert.hu e-mail címen.

Személyes adatait bizalmasan kezeljük.

A jelentkezés önmagában nem elég, a befizetéssel válik érvényessé. A befizetés átutalással lehetséges: Szoptatásért Magyar Egyesület 11702036-20627267, a közleménybe kérjük írják be a résztvevő nevét és hogy melyik tanfolyamot utalja!

Jelentkezés 40 órás tanfolyamra

Melyik tanfolyamra jelentkezik?

Hol hallott a tanfolyamról?

Adatvédelem

Kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót, és ha adatainak kezeléséhez hozzájárul, jelölje meg a pipát. Ön a hozzájárulásával nyilatkozik arról, hogy az adatvédelmi tájékoztatót előzetesen megismerte és a hozzájárulását annak ismeretében adta meg. A hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható vagy módosítható, Ön kérheti adatai módosítását, zárolását vagy törlését az adatkezeles@szoptatasert.hu e-mail címen vagy postai úton a 2220 Vecsés, Deák Ferenc u. 24. címen.