Bressel-Klein Annamária

Vizsga: 2013
védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó
Veszprém megye
Település: Átmenetileg tanácsadást nem tudok vállalni!
Telefon: 06-20- 2888-985

Bemutatkozás:
Első kisfiunk érkezése után megélt szoptatási nehézségek nyitották fel a szemem, és kezdtem el tájékozódni arról, hogyan lehet örömmel gondoskodni mellen a gyermekemről. Kezdetben szakirodalmak és az internet adta a lehetőséget, hogy egyre több és több információ birtokába kerüljek, majd ellátogattam egy La Leche Liga csoportba, ahol hiteles információk mellett megerősítést és támogatást is kaptam. Második és harmadik kisfiam,és negyedikként érkező kislányom szoptatása már valóban öröm volt, de újdonságot a róluk való gondoskodás is hozott.
Úgy éreztem, hogy ismereteimet tovább kell bővíteni, hogy más édesanyák segítségére is lehessek. 2012 nyarán felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Laktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakára, majd 2013-ban sikeres IBCLC vizsgát tettem.
Nagyon fontosnak tartom az édesanyák támogatását, így Balatonalmádiban és Veszprémben is anyatej klubot vezetek. Itt minden hónapban lehetőség nyílik arra, hogy átbeszéljük az anyákat foglalkoztató kérdéseket, nehézségeket és megoszthassák örömeiket is.