Alexáné Topál Katalin

Vizsga: 2011
IBCLC laktációs szaktanácsadó
Település: Budapest
Telefon: +36 30 690 8722
Email: alexa1katalin@gmail.com
Web: www.alexakatalin.hu
Tanácsadás: személyesen a családok otthonában, telefonon, online

Személyes tanácsadást az alábbi budapesti kerületekben vállalok:

III., IV., VI., VII., VIII., IX., X., XIII. XII., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX. és XX.

Budapesten kívül az alábbi településekre megyek:

Fót, Mogyoród, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Szada, Veresegyház, Csomád, Erdőkertes és Őrbottyán

Bemutatkozás:

Budapesten, Zuglóban élek férjemmel és három lánygyermekemmel.
Eredeti szakmámat tekintve nyelvtanár vagyok, 1989-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán angol-orosz szakon. 20 évig voltam alkalmazottja az egyik nagy budapesti egyetemnek, ahol angolt tanítottam és ahol nagyon szerettem dolgozni, de miután sorban megszülettek a lányaim, egyre inkább éreztem, hogy nekem nem itt van a helyem.
Dúlaként kezdtem el dolgozni, majd egy szüléskísérés kapcsán, az azt követő szoptatási problémákkal szembesülve találtam meg azt a hivatást, amit mindig is szerettem volna valójában csinálni: anyáknak és kisbabáknak segíteni.
A laktációs szaktanácsadói vizsgához szükséges elméleti tudást a Semmelweis Egyetem posztgraduális képzésén szereztem meg, a gyakorlati ismereteket pedig az esztergomi Vaszary Kolos Kórház újszülött osztályán, illetve a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórházban, ahol önkéntes tanácsadóként dolgoztam 9 évig.
Elsősorban Budapesten és a környező településeken élő családok támogatását vállalom személyesen, de más csatornákon keresztül határok nélkül!