Jelentkezés önkéntes szoptatási segítő képzésre

Kérjük, hogy amennyiben szeretne részt venni az önkéntes szoptatási segítő képzésen, töltse ki az alábbi űrlapot. (A képzésre való jelentkezés feltételeit ezen az oldalon találja.) Minden kérdésre válaszoljon, különben jelentkezését nem menti el a rendszer, és nem érkezik meg hozzánk.

Kérjük, hogy az űrlap kitöltése után kattintson a "Beküldés" gombra!

Ha a jelentkezés sikeres volt, a rendszer egy visszaigazoló emailt küld az Ön megadott email címére. Ha nem kapott ilyen emailt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a képzés szervezőjével az oktatas@szoptatasert.hu email címen.
Jelentkezésének elfogadásáról és a tanfolyam indulásáról emailben fogjuk értesíteni Önt.

A következő tanfolyam

Időpontja: 2016. június 6; 7; 8; 13; 14; 15.

Helyszíne: Hotel Platánus, 1089 Budapest, Könyves Kálmán körút 44.

Tanfolyami díj:

2016. április 30-ig történő jelentkezés esetén: 40 000 Ft/fő

2016. május 1-15. között történő jelentkezés esetén: 50 000 Ft/fő

Tanfolyamunkat akkor tartjuk meg, ha legalább 25 résztvevő jelentkezik. A tanfolyami helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Minimális létszám alatt tanfolyam nem indul. Kérjük, hogy a részvételi díjat ne fizesse be addig, amíg nem jelezzük, hogy a tanfolyam elindul!

A részvételi díjat kérjük a 11702036-20627267 számlaszámra átutalni azután, hogy értesítettük Önt jelentkezése elfogadásáról és a tanfolyam indulásáról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy elektronikus számlánkat a szamlazz.konnyen.hu email címéről fogjuk kiküldeni. Tapasztalataink szerint sok levelező a "spam" mappába vagy a kukába teszi az erről a doménről érkező leveleket. Ezért, ha nem kapja meg a számlát, kérjük, hogy ellenőrizze levelezőjének ezeket a mappáit.

A tanfolyamon az vehet részt, aki a befizetési határidőig a tanfolyami díjat befizeti és a befizetést az átutalási megbízás vagy bankszámlakivonat bemutatásával igazolja.
A tanfolyamon való részvétel lemondása a jelentkezési határidőig lehetséges. Ha a hallgató a jelentkezési határidőig nem mondja le a tanfolyami részvételt, akkor a teljes részvételi díjat meg kell fizetnie. Személycsere a tanfolyam első napja előtt bármikor lehetséges. Amennyiben az Egyesület mondja le, illetve ütemezi át tanfolyamát, a hallgatók egy későbbi időpontban megtartott tanfolyamon vehetnek részt.

FIGYELEM! A tanfolyam költségeit a résztvevők saját forrásból magánszemélyként, vagy vállakozásuk nevén fizethetik be. Tápszer, cumi- és cumisüveggyártóktól érkező befizetéseket nem áll módunkban elfogadni.

A tanfolyami napok reggel 8:30 órakor kezdődnek és kb. 16 órakor érnek véget. Dél körül egy órás ebédszünetet tartunk.

Tanfolyamunkon szeretettel várjuk a szoptatott csecsemőket és kisgyermekeket, mindamellett az édesanyának kell mérlegelnie, hogy az ő adott életkorú gyermekével milyen módon tud részt venni az előadásokon. Ha a gyermek életkora vagy temperamentuma miatt várhatóan zavarná az előadásokat, vagy túl gyakran ki kell menni vele a folyosóra, azt javasoljuk, hogy várjon meg egy következő tanfolyamot, amikor a gyermek már egész napra otthon hagyható egy szeretett felnőtt felügyeletével. Nagyobb gyermek esetében arra is van lehetőség, hogy az ebédszünetre gondozója behozza őt, és édesanyja megszoptassa a teremben.

A tanfolyammal kapcsolatban további információ kérhető a 20-455-2313 telefonszámon és az
oktatas@szoptatasert.hu email-címen.


Jelentkezési űrlap